Makelaar

Uw huis verkopen

Verhuizen is een ingrijpende verandering. Als VastgoedPro-makelaar maken wij het u makkelijk. We beginnen de verkoop met deskundig vooronderzoek en bepalen in overleg met u de waarde van uw huis. Als verkoper krijgt u het gevoel dat alles voor u optimaal geregeld wordt. Vandaar onze slogan: OK, DA'S HELDER!Uw woning zal in de markt gezet worden via onze stijlvolle presentatie. Zoals brochures en diverse internetsites (o.a. FUNDA, onze eigen site, vastgoedPro-site, huislijn.nl, Zuka.nl). Ook plannen en begeleiden wij de bezichtigingen en houden wij u na elke bezichtiging, telefonisch of via de mail op de hoogte. Zo weet u direct welke indruk de kandidaat kopers van uw woning hebben.


Een huis kopen

Aan de hand van een persoonlijk intake-gesprek stellen wij als de aankoop-coördinator een passend woningprofiel op dat als uitgangspunt dient bij de zoektocht naar uw "droomhuis". Als het om huizen gaat wilt u geen enkel risico nemen. Wij zullen gedurende het hele traject uw vaste aanspreekpunt zijn. Spreekt een woning u aan, dan zorgen wij voor een professionele aankoopbegeleiding. We voeren als VastgoedPro-makelaar voor u de prijsonderhandeling en zorgen voor een deskundige afwikkeling. U kunt hierbij denken aan het controleren van de voorlopige koopakte en de verdere afhandeling tot en met de gang naar de notaris. Zodat u na afloop kunt concluderen: dat was helder!

Taxaties


Een taxatierapport is nodig bij aankoop van een woning maar vaak ook bij een verbouwing. Geldverstrekkers hechten veel waarde aan regionaal werkende taxateurs. Omdat wij lid zijn van de VastgoedPro en ingeschreven staan in het register van de Stichting Vastgoed Cert. (voor Wonen/MKB) is de kwaliteit gewaarborgd.
Lokale kennis en ervaring zijn voor u belangrijk, maar ook een scherp tarief. Ook hierbij werken wij volgens het principe OK, DA'S HELDER!


Neem vrijblijvend contact met ons op voor nadere informatie

OK Hypotheken & Financieringen | Nieuwe Maat 9 | 7131 EK Lichtenvoorde | tel. 0544-371979 | site door Beans Media